2012-03-12

En tröja att leva i under våren och sommaren. En tröja med många möjligheter.

Tog en vända på stan idag efter gymmet. Hade inte orken att pröva något, var fysiskt utmattad (som man ska vara efter ett stenhårt pass följt av cardio).

Förra våren letade jag som en idiot efter en snygg ledig lite längre finstickad tröja som var vidare i halsen och helst inte hade någon mudd nertill. Då fick jag leta och leta och leta utan någon större lycka. Hittade tillsist en tröja från Resteröds i linne. I år däremot finns de överallt!


HAPPINESS!


Ska bestämma mig för vilken (eller kanske vilka?) jag tycker bästa om och ska köpa. Jag tycker det är en riktigt bra typ av tröja att ha hängandes i garderoben, detta då den är väldigt användbar och fantastiskt snyggt till flera olika stilar. Här kommer några exempel på hur jag tänker mig använda den:


x Under en skinnjacka, med ett långt linne, ett par smala jeans och en sjal - lite rockigt.

x Under en kavaj, med upprullade ärmar, en lång skjorta som går lite nedanför tröjkanten och ett par byxor som slutar vid ankeln - fräckt och klätt men inte uppklätt.

x Till ett par schyssta slitna jeansshorts med ett linne under - avslappnat & sommarfräsch.

Kom på att det förmodligen inte skulle se likadant ut i era huvuden som i mitt så jag gjorde några skisser. Jag är inte någon Michelangelo direkt, men man kan ju se vad det föreställer och de hjälper dig nog att få en bild i huvudet av hur jag menade, även om det med all säkerhet är snyggare i verkligheten!


Tänker inte lägga upp fler bilder i detta inlägget, det blir nog lite för många bilder och lite rörigt så jag lägger upp länkar till de tröjor jag hittade idag som jag funderar på.

De är från Tiger Of Sweden och Filippa K.


http://shop.tigerofsweden.com/se/item/T44074001/?partner=5322&t_type=src&t_type=cat

http://shop.tigerofsweden.com/se/item/T44074001/?partner=5322&t_type=src&t_type=cat

http://collection.filippa-k.com/s12/man/knitwear/sweaters/linen-r-neck

http://collection.filippa-k.com/s12/man/knitwear/sweaters/cashmere-r-neck

http://collection.filippa-k.com/s12/man/knitwear/sweaters/cotton-wool-saddle-sleeve












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar